Diversen

Hier vindt u diverse links naar merken en leveranciers waarvan wij diverse produkten betrekken. Denk aan onderhoudsmiddelen voor uw sieraden, (kinder)bestek, klokken en barometers. Ook horlogebanden, en een nederlandse(!) fabrikant van exclusief zilverwerk zoals geboortelepels en schepwerk.

Wij hebben in onze collectie ook (bijzondere) stukken waarvan geen extra internet-informatie is, zoals fotolijsten, kandelaars en ivoor. Bij dezen dan ook de uitnoding om eens een bezoek te brengen!

Reparatie, restauratie, en nieuwwerk

In ons eigen atelier realiseren wij (bijna) alle voorkomende reparaties . Onze gediplomeerde goud-, en zilversmeden werken met de modernste apparatuur. Voor restauraties, en speciale opdrachten maken ze ook gebruik van ambachtelijke gereedschappen, en vaardigheden. In alle gevallen word er, voor zover verkrijgbaar, gebruik gemaakt van originele (merk)onderdelen. Op de uitgevoerde werkzaamheden geven we uiteraard garantie. U kunt vooraf een prijsopgave vragen.

Heeft u specifieke wensen, een eigen ontwerp bijvoorbeeld, ze zijn altijd bespreekbaar, en veelal ook te realiseren, is het niet in eigen atelier, dan wel via het uitgebreide netwerk van specialisten, en experts waarmee wij samenwerken. Uiteraard kunnen wij ook een eigen ontwerp voorstellen!

Diverse mogelijkheden met betrekking tot bijvoorbeeld naamcolliers, en fotogravures.

Voor het restylen van trouwringen hebben wij een eigen, brede lijn ontwikkeld genaamd “Remotion”. Informeer naar de mogelijkheden.

Graveren en jubileum

Een sieraad is altijd een mooi geschenk, en voor bijzondere momenten is het graveren van bijvoorbeeld een naam, of een datum, een extra waarde.

Voor bedrijven. organisaties en verenigingen leveren wij ook eventueel grote(re) aantallen, en het graveren van een logo behoort ook tot de mogelijkheden. Denk ook aan logo-speldjes, en plaquette's. Uiteraard kunnen wij ook hierin een eigen ontwerp voorstellen! 

Het Juweliershuis Loman
Hoofdstraat 98
7901 JT Hoogeveen
Tel: 0528 - 267458
Venster sluiten