Horloges

Wij verkopen uitsluitend die merken waarvan wij de filosofie volledig kunnen onderschrijven. Merken met uitstraling en van een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Hebt u specifieke wensen m.b.t. andere merken, ze zijn altijd bespreekbaar en veelal ook te realiseren via onze netwerken.

Reparatie, en restauratie

In ons eigen atelier realiseren wij (bijna) alle voorkomende reparaties van horloges en klokken. Onze gediplomeerde uurwerkherstellers werken met de modernste apparatuur. Voor restauraties maken ze ook gebruik van ambachtelijke gereedschappen en vaardigheden. In alle gevallen wordt er, voor zover verkrijgbaar, gebruik gemaakt van originele (merk)onderdelen. Op de uitgevoerde werkzaamheden geven we uiteraard garantie. U kunt vooraf een prijsopgave vragen.

Heeft u specifieke wensen, ze zijn altijd bespreekbaar en veelal ook te realiseren. Is het niet in eigen atelier, dan wel via het uitgebreide netwerk van specialisten en experts waarmee wij samenwerken.

Occasions

In het hogere segment (denk aan Rolex, Cartier, Omega en Breitling) hebben wij regelmatig aanbod. In de meeste gevallen voorzien van de orginele verpakking en papieren. Uiteraard worden, indien nodig, de uurwerken vakkundig nagezien en gereinigd zodat we gegarandeerd iets goeds aanbieden.

Graveren en jubileum

Een horloge is altijd een mooi geschenk en voor bijzondere momenten is het graveren van bijvoorbeeld een naam, datum of afbeelding een extra waarde. Handgraveren, machinegraveren en lasergraveren zijn de mogelijkheden. Ook voor uw eigen artikelen!

Voor bedrijven, organisaties en verenigingen leveren wij ook eventueel grote(re) aantallen, en het graveren van een logo behoort ook tot de mogelijkheden.
Het Juweliershuis Loman
Hoofdstraat 98
7901 JT Hoogeveen
Tel: 0528 - 267458
Venster sluiten