EXPERTISE

 

Door verschillende verzekeringsmaatschappijen worden we benaderd om onze mening te geven over schades geleden door verlies, diefstal of beschadiging, en worden wij ingezet als tussenpersoon voor verzilvering.

‚Äč

Door verschillende notariskantoren worden we benaderd om onze mening te geven over de waarde van nalatenschappen, en delingen, en worden wij ingezet als tussenpersoon voor verzilvering.

 

 

Expertise

TAXATIE


Ook voor uw taxatierapport kunt u bij ons terecht. Het doel van taxatie is onder andere voor verzekeringsdoeleinden een vereenvoudigde bewijslast voor u als verzekerde te hebben bij schade, verlies, of diefstal. Deze rapporten voorkomen onder- of oververzekering.

Bedenk echter dat de meeste verzekeringspolissen een periode van 3 jaar als de wettelijke geldigheidsduur van een taxatierapport hanteren. Ons advies is dan ook dat mutaties in waarde, aantal en soort, daarom iedere 3 jaar moeten worden bijgewerkt, en dat u aanvullingen zo snel mogelijk laat verwerken. Dit alles geschied met inachtneming van artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek.


Ook het vastleggen van de afzonderlijke zaken op foto is aan te raden. Uiteraard verzorgen wij dat ook en maken daarbij gebruik van professionele apparatuur voor gedetailleerde opnames en zodoende het beste resultaat.